Gólyabál

2009.10.30. 18:36

Na hosszú kihagyás után visszatért az írói brigád. Ittvan az egész krúnk.
 

 

Elég komoly időt kihagytunk a blogra írás nélkül.Azt,hogy viktor brada miért nem,azt csak sejteni tudom(mondjuk úgy,erős sejtés),de nekem mostanában elég komoly gondjaim akadtak az iskolával. Semmi komoly,de azért tanulni kell mint az állat,és ez eléggé meggyötör.Finoman szólva a heti költségvetésem 80%a kobrára megy el.Amikor napi egy liter kobra tart ébren(és életben),akkor eléggé összefolynak a napok és az órák,és főleg nem azt nézed éjjel fél3 fél4 környékén,hogy vajon,ma milyen izgalmas dolog történt velem,amit írhatnék blogra.
 

 

Na de most ittvagyunk,testben és lélekben,egészségesek és betegek,ahogy vagyunk.Erős a mezőny,hiába.ahogy deego mondaná: "gyúrjatok srácok,mert sok bennünk a kakaó"
 

 

3 hét után történt velem valami: Gólyabál. Ezen a héten ,amikor fél óra volt hátra 2 zhmig,és a többiek már egy hete otthon hesszeltek,akkor azért elgondondolkodtam mindenféle dolgon.Főleg a ranglistán az egyetemek között.A nívón,hogy úgy mondjam.
 

Szóval öltönyt felhúztam,miután megírtam egy maxpontos info zh-t,és egy kétséges eredménnyel sikeredett géptant(najó,annyira nem lett szar,elemnek szarabb lett,és büszke is vagyok igazából magamra,két napot tanultam rá,ahogy csak az érettségire,szóval az eredmény is olyasminak kellene lennie),megérkeztem a party helyszínére,dumáltam egy két arccal,mikor befarolt elem és anita,teljes életnagyságban.Komoly kutyás őrök voltak,meg 80 fogdmegzoltán a becsekkolásnál,uv-pecsét,meg név szerinti meghívó,szóval elég komoly kaliberű volt a dizsi.Bementünk,kábé így fapofák karót nyeltek tájkép.Na,akkor én ezen a ponton nekiestem a söntést ostromolni.

Felmentünk,gyönyörűen megterített asztalok,lenyomtuk a fingomnyi húsfalatkákat,hát nem tömtem magamat degeszre,és ezen az egykanálnyi öcsikedvence(elem szerint így hívták,de valójában valami szutyok elbaszott galuska volt) sem segített.Ez előtt volt még a gólyatánc,amit mi úgy mondtunk,hogy frakkos fehérkesztyűs rajok rajoltak.
 

Kaja után volt műsor,hülyére röhögtük magunkat,mindegy erről nem tudok mit írni.
 

 

És aztán kezdődhetett végre a buli.Két szinten méghozzá. Első emeleten,ment a táncitánci,ott adriánnal gyors lenyomtunk egy zombi koktélt,állati erős volt,annyira nem jött be,de legalább belerakott egy akkora jeget mint az öklöm kétszer...na akkor ebből ennyi elég is volt.

Vártuk az eskü-t(amiről később kiderült,hogy elmulaszottuk),úgyhogy én ki is mentem levegőzni. Csont egyedül álltam kinnt,és arra gondoltam,hogy most csak akkor mennék vissza oda,ha várna ott bennt valaki(elem nem éri),és hirtelen kurva magányosnak éreztem magam,és rámszakadt az elmúlt 3 hét összes baja,és annyira elegem volt már. Megint csak egy pillanatra hagytam el magam...
 

Aztán kijöttem elemék is,dumáltunk és benyomultunk a partira.Lementem a dizsi részlegbe,jó szar zenék voltak,kicsit táncikáltam,aztán felmentem elemékhez,meg ott is felmértem a terepet.Aztán elemék bemondták az unalmast,de ezen a ponton már annyira elegem volt az egész szaros buliból,hogy nem igaz.Nem voltam álmos,nem voltam kedvetlen,egyszerűen unatkoztam és tök egyedül voltam 200 ember között báze.Úgy látszik kiugrottam a világ forgásából.

Aztán elmentek elemék haza,én meg visszamásztam,mert nem akartam hazamenni még.Szóval kezdett elegem lenni ebből az egészből,bementem,vettem kettő jégert,összeöntöttem,és megittam,és mentem bulizni.
 

Vagány dolog volt,majdnem el is hánytam magam.Aztán adtam a partynak,de csak táncoltam egyedül,nem is volt erőm most a nőkkel törődni,csak szívtam magamba a hangzavart,és élveztem a beateket,egész jó számok voltak akkor.Még egyszer megjátszottam a duplajéger+sör kombit,igaz az egyik jégert leadtam az arra kószáló patriknak,aki azt mondta,hogy az isten éltessen sokáig! Aztán mentem vissza balfaszkodni a tömegbe.
 

 

A fergeteges partynak az vetett vége,hogy valami fasz rálökte a maradék másfél deci sörömet az ingemre.Na ezzel vége is lett a bulinak,faszom,elmentem a ruhatárba az öltönyömért,erre rámvetette magát a patrik,hogy fotózkodjunk partifotót. az igen,leöntött inggel.Na mindegy,majd felrakom a képet,ma meglesz,iszonyatosan rossz lett.Látszik rajtam,hogy nem aludtam egy hónapja.Még a szokásosnál is terroristább fejem van rajta...
 

Na ez adott még egy kis lendületet,gyors visszamentem ropni a parkettre,ahol is összefutottam forTunával,akinek a fejére volt kötve a nyakkendője,és szét volt csúszva rendesen,szóval mindenki keményen adott magára.Ijesztő volt az egész.

Találkoztam még ágival is,viktor tudja ki az,de hát nemtom mit gondoljak arról a csajról...
 

Na mindegy,lényeg a lényeg,hogy ilyen 4 órára keveredtem haza,még kicsit cod4eztem olyan 5ig,és szunya.
 

 

Köszöntem a figyelmet,legyetek jók. pápá
 

https://www.youtube.com/watch?v=WGLV01gs1-w

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr961487334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rokaleves 2009.10.31. 09:25:45

Majd Szegeden elolvasom.
Most pakolnom kell, mert megyünk Pestre, aztán Veszprémbe és majd csak holnap szerintem estefelé Szegedre. Fasz ki lesz, ki van. Anyának ma még nem volt 1 jó szava hozzám. Az ébresztőt is beleértve: "Viktor, te alkoholista disznó". Vagy mit mondott. A disznó helyett lehet, hogy más degradáló jelzőt használt. Mindegy, viszek zenét magammal, nem kell a faszságait hallgatnom majd. Szerencsére apa megért.
süti beállítások módosítása