Dota story - Arthas

2010.09.20. 11:53

Gondolom mindenki ismeri a körlet buzogányát, vagy inkább a helység kalapácsát, Arthast. Ez a srác a tipikus szőke herceg, akinek majdnem akkora a kalapácsa, mint az egója. Elég jó családból származik, jól keres a fater (király), anyukáról viszont semmi hír. Valószínűleg a gazdag, de öreg és puhány király helyett a keményfaszú orosz pankrátor barátjával éli életét.

Arthas egyke gyerek, nincsen neki gonosz bátyja, sajnos. Mert gonosz idősebb testvér nélkül túl merésszé válik, úgyhogy egy nap úgy dönt, hogy levágja apja fejét. Kérdezhetnétek teljes joggal: "Na de kalapáccsal?"

Nem, nem kalapáccsal, Arthas sokkal okosabb ennél, és egy soha el nem olvadó jégkarddal öli meg ki nem mondható brutalitással szegény öreg édesapját, aki már amúgy sem volt olyan édesapa, hiszen elszállt felette az idő és megkeseredett vénemberré vált.

Arthas mindezt halálfejes csizmában tette, ugyanis ekkor már félig zombi volt. Bizony, zombi. Legalább még szőke volt a haja, de lelke már ekkor sem volt. Ezek után elindult, hogy sivár és gonosz belsőjéhez illő kopár, elhagyatott vidéket találjon. Meg is találta helyét, az undorító, ám rendkívül intelligens holtak között, akik szívesen látták az egyre sápattabb és őszebb King Arthas-t. Mert mostmár király volt.

Teltek a napok és Arthas végül annyira csúnya lett, hogy többé nem modellkedhetett.       -Innen visszaút már nincs, a szépséged már az enyém, de közös is lehet ha akarod! - Mondta ezt a nagyon gonosz Kel'Thuzad és felajánlotta testét Arthasnak. Mivel Arthas amúgy is unta már a büdös zombilovat, aminek kilógó gerince feltöri nemesi popsiját és szépsége már közel sem öltött megegyező méreteket egójával, ezért elfogadta a ronda szakállas és meglehetősen gonosz Kel'Thuzad ajánlatát és egyesült vele. Lett is egy gyerekük, aki igazából ők maguk volt, aki később fagyos leheletével az Orbit ® rágó reklámarca lett. Szép kis karrier-

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr682309622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád süket? 2010.09.20. 18:48:15

én is már egy megkeseredett öregember vagyok.Szerencsére puhány azért még nem :)
Egyébként Frostmourne nem jégből van,és akit megölnek vele,annak a lelke a kardban raboskodik örök időkig. Kivéve,ha jön 10 15 éves kisgyerek,és lenyomják LK-t,péppé verik a búráját,széttörik a kardod,kiszabadul mindenki,jöhet a lootolás.

Rokaleves 2010.09.21. 11:32:05

De ez a Viktor változat. Itt jégből van.

anyád süket? 2010.09.21. 20:06:40

de a többi tulajdonsága az stimmel,nem?
süti beállítások módosítása