Mahagónia #2

2010.01.19. 22:28

Ültem ma a szobámban,olvastam,tanultam. Utána megnéztem egy filmet,hogy ne gyöpösödjek be. Aztán ettem,tanultam,közben elfogyott egy liter kobra.Ültem,olvastam,elem jött kondiztunk,ültem,olvastam,aludtam,felkeltem kajáltam.

Rájöttem továbbá arra,valamelyik nap esti magányomban,hogy ahhoz hogy valakinek barátnője legyen,elviselhető életmódot kell folytatni az emberfiának. Szóval nem értem hogy csinálja a viktor.Meg az elem,LOL.Nemhiába mondják a téglában,hogyha az embernek van barátnője,az két dolgot jelent: hogy jó a farka,és hogy van legalább egy ember a földön,aki képes őt elviselni.

Szóval rendesen nem történik velem semmi.Ja átmentem ábgeoból(gépészötössel).Én megpróbáltam írni a semmiről,viktornak jobban megy.

Tényleg nem hánytunk szilveszterkor...

Ja viktor majd el felejtettem,csak Áginak köszöntem meg a szilveszteri vendéglátást.

Na sebaj.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr741686188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dáv1D 2010.01.21. 16:35:53

"nem értem hogy csinálja a viktor.Meg az elem,LOL." :DDDD
süti beállítások módosítása