Nagyon kevés dolgot utálok jobban,mint amikor elhívnak egy bukott buliba.Egy vesztett partira. Egy dolgot talán,amikor elem hív el egy bukott buliba.Aki nem tudná mi az,annak annyit,hogy a bukott buli az,amikor felhívnak,de kábé így,hogy : hálló hállod bzadmeg há bazzzee há milyen blui akoooorraaa bafffooosool bázze. gyreeeee mááá sisssé bázzee hú mennyit mggggittunk fú  minygá hányoooo blööeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Tehát olyan buli,ahol már mindenki rendesen részeg,és éppen aludni,vagy hányni készül,és már minden használható csajt a parkolóban kefélnek.

Éppen szálltam le a buszról,alig értem fel pestre,hív a buncogó,hogy menjek inni,merhogy ők már megittak 3 zsiráfot elemmel( tekintve,hogy 7,5 liter sört ketten,mint később megtudtam,3 óra alatt betermeltek ),aki közben a háttérben ordítozik hogy sissé sissssssééé jzseeef háháháháháhá. Szóval elem nagyon csúnya részeg,de hát mi ismerősei,barátai ezt mind tudjuk.

Megbeszéltük,hogy amilyen gyorsan csak tudok megyek a black dog pubba("SISSÉ BZÁZE ITT A SRÖD"),alig szálltam le a metroról,hív elem,valamit akart,de nem igazán tudtam kivenni,hogy mit. sissek,az a lényeg. :D

Szóval letettem,felszálltam a villamosra,leszálltam róla,na ki hív: elem... GYÜSSZ MÁ? SISSÉ ITT ÁLLOK AZ UTCÁN MINGYÁ IDEHÚGYOZOK. na mondom,ezt,hogy 3 percenként hívogatsz,abba lehet fejezni.nem igazán fogta fel,szóval leraktam.

Szóval elemke elémjött,mentünk az utcán a pubba,és elem gyakorlatilag a járda teljes szélességét kihasználta,ordítozott,és egy tagot majdnem meg is fejelt.De így rendesen rámozdult a srácra,és mondta hozzá,hogy: HEEE . Egy nénikét majdnem fel is lökött,és büszke volt rá.

Szóval én úgy általában nem szoktam szégyellni a barátaimat,de azért ez nem volt semmi túra.mire odaértünk az ivóba,buncogó a padon aludt.Elemke ordítva magyarázott,hogy ő elmegy vécére. Kértem egy korsót a pultnál,és az utolsó fél litert kicsapoltam magamnak a zsiráfból,és éreztem,hogy én most pont erre vágytam. Mármint a sörre,nem elemkére(buncogó csöndben böfögött az asztalon).

Visszajött elem,értékeset beszéltünk,megpróbálom idézni,de lehetetlen "IGEN BEBASZTAM HÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHHÁÁ HÁHÁHÁHÁHÁHÁ HÁHÁHÁHÁH MEKKORA VICCES KELCSD MÁ FEL A BUNCOGÓT DE NAGY MAJOM HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH"
Próbáltam emberi témára terelni a szót,de nem ment.Közben elfogyott a söröm,buncogó addigra már a padon keresztben feküdt,szopta az ujját. Mentem a pulthoz,mondta a pincér hogy te kapsz,de a barátaid már nem.(nem mondtam hogy nem a barátaim,de hát mégis csak azok voltak)Értettem a finom célzást. 

Megittam a korsóm felét,aztán mondtam,hogy megyünk fiúk,ennek nincs sok értelme. Otthagytam fél sört,csak hogy ne kelljen takarítani a pincér gyereknek...Elem megpróbálta a kabátját fordítva felvenni,kevés sikerrel,a sállal meg majdnem megfolytotta magát...

Ki se értünk buncogó már támasztotta a stop táblát,kifelé a rossz sörrel így igaz. 

Aztán felraktam őket a villamosra,hogy majd elemke hazakíséri a buncogót,talán probléma lehet,hogy egyikük se tudta hol lakik. Na sebaj

Vak vezet világtalant

 

 /Most kaptam az infot egyenesen buncogótól,hogy elemke összeokádta az ágyát,a ruháit,a konyháját,majd fogta magát,és hazament :D:D:D. vagyis elindult haza./

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr271701441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsiii 2010.01.26. 11:22:36

kész,itt a szegedi albérlet szobájában összefostam magam
"GYÜSSZ MÁ? SISSÉ ITT ÁLLOK AZ UTCÁN MINGYÁ IDEHÚGYOZOK":D:D:D

hnucut 2010.01.26. 12:49:26

ázzeeeeeelhagytamvalószínülegazórámmegaszemüvegem

anyád süket? 2010.01.26. 13:11:46

hallod de ott a telefonba ordította,gondolod hogy a körülötte állók mit gondolhattak...
Elemke,előfordult már az univerzumban,hogy a metrón alvó részegről lelopták az órát.Nem első eset
süti beállítások módosítása