Sokáig voltam távol

2010.08.03. 12:42

Elég rég írtam már ide, de mit tegyek, ha most jött el az ideje. Hétvégén megyünk Ágival a Balatonra. Az első kettesben töltött kirándulásom, vagy mondhatni nyaralásom egy lánnyal. Milyen érdekes :) Remélem szép időnk lesz, mert különben tizedannyira szomorú leszek, mint a József és az már elég rossz lenne.

Bizony nehéz elhagyni az eddigi életünk nyugodt folyamatát és ekkorát váltani. Kissé engem is zavar, hogy ismét gólya leszek, ráadásul a mindenki által annyira lenézett BTK-n. Szeretném a maximumot kihozni a dologból. Majd meglátjuk hogy megy.

Rengeteg élményem van az utóbbi hónapokról, amit érdemes lett volna megírni, de ez most nem az a bejegyzés. Holnap csinálom meg, most teljesen üres a fejem hozzá.

Pápá.

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr982195559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád süket? 2010.08.06. 09:20:50

és már megint kamuztál. nem meglepő

Rokaleves 2010.08.06. 16:20:13

@anyád süket?: honlap akarom mondani honlap, nem holnap :D
süti beállítások módosítása