Egy újabb nagysikerű este

2009.10.02. 10:24

 

Végre megtudtam hogy kell feltölteni képet,háhá!

Tegnap,azaz csütörtök este elmentünk elemmel a feneketlen tóhoz egy 855 forintos pia-pakkal,ami áll 2 liter kólából,2 liter borból és egy 1,5 literes keverőüvegből.Szóval leültünk egy padon két társaság közé,mert elhatároztuk,hogy nem ülünk most senkitől külön,lévén nem utasítunk el semmilyen ajánlatot,ami új emberek megismerésével kapcsolatos.

Szóval elkezdtünk inni(mit csinál az ember,ha unatkozik?...),és közbe zenét hallgattunk,mert úgy jó az este,ha szól a hiphop...(nem tudtuk,hogy az egyik számból honnan van a siska idézet,és ezért végighallgatuk az egész gruppenfamily albumot,aki tudja mi az,akkor elmondom,hogy az utolsó számban találtuk meg,amit kerestünk)Szóval romboltuk az agysejteket,jókedv ezerrel. Körülöttünk jöttek mentek az emberek, meg csomó társaság volt ott. Nahát,amikor végeztünk a zenehallgatással,úgy döntöttünk,hogy mostmár odamegyünk azokhoz ott a bokor túloldalán,hogy mi ez a buli fiúklányok(mentségül szolgáljon,hogy ekkorra már megittunk 2 liter borost).

...ott kötöttünk ki,hogy a második kör tiktaknemtommi(körbeállunk 10-20an,fiú-lány-fiú,és körbesmárolunk egy tikktakkot. azok bukják,akiknél kiesik) után barátkoztunk a lányokkal,illetve csak én,mert elem mit csinált? na mit? igen,kitaláltad viktorkám,az anitával pofázott. Szóval tökre egyedül maradtam kábé 30 ÁVF-el(általános vállalkozói főiskola vagy mi a tosz),akik már azt emlegették,hogy itt még verekedés is lesz.

Ebben a hitben hagytam ott a fiúkat,és aztán táncoltam az egyik csajjal úgy,hogy mobilról tolta a zenét,és ketten roptuk a park(etta,hehe) közepén.Aztán elmondta,hogy van neki az öccse,aki hiphop zenét csinál,és mutatott pár számot(valami ST a rövidítése a bandának fingom sincs mostmár,hogy mi volt).Na mindegy szegény kislány olyan részeg volt,hogy csak na,a kis csacsi. Aztán még ez ment egy darabig,dumáltam még egy olyan gyerekkel,aki azt mondta,hogy az apja tök jó lövész,és sima mezei ak 47essel ellő bármit egy kilométerről. Ebben a hitben hagytam,tudtam,hogy nincs sok köze a dologhoz.

Aztán felkutattam elemet,gyere húzzunk a picskuba,mert holnap óránk lesz. Hát ennyi volt,majd még remélem találkozunk velük(főleg azzal a narancs pulcsis csajjal,csak legközelebb ne legyen ilyen részeg =D ).

Áve

https://www.youtube.com/watch?v=nEyW4VTTrsQ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr51422364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása