Dota Story - Geomancer

2010.04.18. 15:43

A háborús idők kezdete előtt Meepo a sztárok mindennapjait élte. Sikeres fiúbandája a Meepo four hatalmas összegeket hozott a kasszának. Persze pénzből sosem elég. A siker elvakította mind a négyüket és még többet akartak. Ez volt az oka, hogy sötét bányák mélyén kezdték keresni a gazdagságot, persze az együttes ekkor még megvolt.

A hónapok teltek és egyre több időt töltöttek a mélyben. A bányászattal járó por azonban kárt okozott érzékeny hangszálaikban, hangjuk elmélyült, rekedtes lett. Innentől már csak a bányászatból éltek, zenei karrierjük romokban hevert. Nem sok idő múlva már nem is tartották egymással a kapcsolatot, mindenki ment a maga útjára.

4 év telt el, a napok, az órák egyre hosszabbnak tűntek. Unalmassá vált az élet. Meepo úgy gondolta felhagy a bányászással és ő és háborúba áll a scourge oldalán. Célja ezzel nem is a harc volt, meg akarta keresni régi zenekarának másik 3 tagját, hogy ismét összeállhassanak, immár metálzenekarként. Ha ez sikerül neki, ismét berobbanhatnak a médiába egy teljesen új külsővel. Az új hang és design minden bizonnyal a csúcsra viszi őket ismét.

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr61931751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hnucut 2010.04.18. 23:26:11

És az új albumuk címe RAMPAGE!!!!!

anyád süket? 2010.04.19. 11:57:34

épp amikor kezdene jó lenni valami,akkor hagyod abba.gyökér
süti beállítások módosítása