Baján

2009.09.04. 15:13

Üdv. Most voltam benn baján először mióta "pesten lakok"(igazából nem Pesten lakok,ne kérdezd,hogy hol,még nem tudom,pedig kerestem már mindenhol belföldön,de sehol sem éreztem még azt a tipikus megnyugtató érzést,hogy itthon vagyok).

Szóval elmentem a Kossuth utcai csodálatos férdi fodrászatba.Leültem: felül egy kicsit tessen belőle nyírni,körbe feles géppel. Agreed. Szóval elkezdte a nő(mert az volt) a fejem G.I.Joevá alakítását. Bejött vmi cigány,abból a bokszos csoda fajtából. Őt bámultam végig miközben dzsiádzsóvá nyíródtam.Néztem,és azt sugalltam a szememmel,hogy bizony,hiába a nagy kar,a tudás,a 8 millisre nem lehet gyúrni. Szóval elég undorító gondolataim,voltak,de ott jókedvem támadt tőlük.

Mennyivel tartozom.egy ezres.átadtam neki a 20ezrest(az utolsó húszasom),és bánatos,reménykedő pofával pislantottam rá. Szerintem  igazából leszarta,hogy nézem: Nem tudok váltani .

Nos,12 üzletbe mentem be(,beleértve a szaros HI-NET et is,de a nyominger ott se tudott váltani),de mindenhol visszautasítottak a lottyadt pofájú eladó koravén  eladó nők(Igazi városi csodák ezek,én mondom).Nem is írom tovább,lényeg a lényeg,hogy új fizurámmal az utcára léptem,beraktam a zenét az fülembe,és elsodródtam a népekkel. Tudtam,hogy hova tartok,hogy hogy jutok oda,és ez mindig jó érzés. Úgy gondoltam,hogy megvan a feladatom,és ettől függően történhetnek a dolgok,mehetek máshova is,de ha nem történik semmi sem,az se baj,mert van célom.

A cél: golyós lőszer a Sauser S 202 8X57 JS golyós vadászlőfegyverembe,úgyanis elhatároztam,hogy én 300 méteres hosszá távú ( ÁLLJ!!! most tudtam meg,hogy egyik jó barátom, reme (aki kérésére diszkréten elhallgatom,hogy Remetei Dávidnak hívják) WoWos accját lelopták. Aki tudja,mit jelent ez (2 70es 2 80as[lila]),az most álljon egy 1 perces némacsendeset Nubchen-ért. Meg aki nem vágja,az is,hiába van leszarva.) pályán akarok lőni,mert érdekelnek a fegyverek,és tavaly januárban egy erdélyi erdőben rájöttem,hogy jó vagyok golyólövésben. Hát a sörétesről ne beszéljünk,mert az siralmas (4/25 rotte). Szóval kimegyünk Bálint barátommal,és eldurrogtatjuk az utolsó húszasomból vásárolt 70 db lőszert(teljesköppenyes elkeskenyedő végű FMJBT Full Metal Jacket Boat Tail).

Na azt hiszem most abbahagyom,mert anyám pakolni akar,ergo pörög,én viszont le vagyok lassulva,és akárki bejön a szobámba,azt én most taszítom,mint siskagyerek a nőket,hehe)

tipli,

 

https://www.youtube.com/watch?v=WaIWJfqDkwY

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr821360069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rokaleves 2009.09.04. 16:38:50

Íme az első hozzászólás. Büszke vagyok, hogy én vagyok az, aki ezt a bejegyzést írja, hiszen nem telik el 1 hónap sem és ez a blog lesz Magyarország legolvasottabb internetes naplója. Igazából csak haszonlesés céljából teszem, hiszen a jövőben méltán híres xtremefuligjimmy blogon minden bizonnyal reflektorfényt kap az első hozzá- illetve beszólás. Minden bizonnyal azt is én fogom megírni, hiszen most még korlátozva van a látogatók száma a tumultus miatt. Én megértem a türelmetlenségeteket, de meg kell értenetek, hogy ez a kezdetleges blogmotor nincs felkészülve ekkora terhelésre. Senki nem számított itt jimmyékre. Na szóval hamarosan több millió szerencsés vendéget köszönthetünk a blogon, biztos vagyok benne, hogy már nem kell sokáig várnotok. A szerver korszerűsítése már folyamatban van, illetve a szponzorokkal is most tárgyalunk, hiszen ekkora érdeklődést sehol máshol nem tapasztalnak. Természetesen ez nagyon drága reklámfelületet jelent, szeretettel várjuk az érdeklődőket(elsősorban belföldi cégekre gondolok, nem engedhetjük, hogy ez a kincset érő oldal is MÁSOK kezébe kerüljön).

Make love not warcraft
Illetve nem akarok mást, mint megértést, toleranciát, szeretetet, világbékét.

Krahovbácsi 2009.09.06. 11:35:47

Csatlakozom Rokaleves elvtárs Úrhoz,aki bekaphatja az összes kisujjam,hogy övé lett az első bejegyzés ;) amúgy olvasni fogom én is a blogot,hogy egy szemét frankelos is legyen a kommentelők között :) Siska nyugi!A szarlapátolásnál is vannak rosszabb dolgok. Végül,de nem utolsó sorban emg szeretném osztani veletek a hét bölcsességét: "Mindegy,hogy milyen hatalom uralja a világot, a mozgatórugója úgyis a pina marad!" /Máder Zsolt/ :D

Rokaleves 2009.09.06. 13:51:37

@Krahovbácsi: 4 kisujj még belefér.. Feltéve, hogy a lábadra is gondoltál. Egyébként Nem Siskáé a blog, szóval ne őt nyugtasd a szarlapátolással. Ez dr. Májóm blogja, alias József(na most már azt is tudni fogja mindenki mi a neved), úgyhogy neki kell címezned az üzeneteidet. Még Misinek kéne ide beszabadulnia, hogy növelje a blog színvonalát a rengeteg idegen szóval amit használ. Ja és Máté(hnucut és nem Krahov No.1 frankelos barátunk) ez a komment ám az óvnédzs.

Krahovbácsi 2009.09.06. 20:39:28

Jó hát Roka nem lehet mit tenni... bocs dr. Májom :) akkor utólag Neked lett címezve a komment :) Roka,nem tudok mit tenni hnucut ellen,mindigis ő marad az első :'( :D na szevasztok
süti beállítások módosítása