Galick Ho!

2009.09.29. 18:33

Kezit csókolom,megismerkedtem az egyetemmel,nagyon kedvesaranyos bácsi,rögtön fenn is maradtam fél 3ig vasárnap is meg tegnap is.az ábgeo házit elfogadták talán,de a géptan labor jegyzőkönyvem visszadobták.

most jutott eszembe,hogy elaludtam az időt,amikor kicserélhettem volna az ágyneműmet.(hoppili).szóval kemény az élet itten nálunk. csütörtökön első zh.

Amúgy kétségbe vagyok esve két okból is: ad1-egy ember,akit nagyon szeretek,hülyeséget csinált,és magát gyötri. ad2- általánosságban szarul érzem magam(holnap szerda a mélypont),de úgy érzem,hogy valami olyasmi bajom van,ami nem fog megoldódni attól,hogy hazamennék,szóval szerintem most hétvégén ittmaradok pesten.Hátha valakinek szüksége lesz rám itt...

https://www.youtube.com/watch?v=5NG0QX3Yesw

jó zene,jó videó,videót nem kötelező megnézni,de ha már ottvan,csak ajánlani tudom,igen finom köszönöm.

Szóval szét vagyok esve.Most megyek megírom a jegyzőkönyvet.Lassan meg kéne találnom magam itt. Megint az van,hogy már kezdene ez kialakulni,és mindig történik valami,ami elrontja a dolgok szép folyását. Szét van ez baszódva...

A bejegyzés trackback címe:

https://xtremefuligjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr1001416298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rokaleves 2009.10.01. 10:18:39

MIZHOGY GALICK HO BAZDMEG ENNEK SEMMI ÉRTELME FÚJ DE ROSSZ EZT NÉZNI IS EZ TÖK ROSSZ SZÓ FÚJFÚJFÚJ
süti beállítások módosítása